Werkweek Limburg havo 4

Werkweek Limburg havo 4
De werkweek naar Limburg was leuk, zonnig, gezellig en vooral niet saai! Maandag hebben onze leerlingen zich prima vermaakt in de Efteling, waar het lekker warm was en de rijen eigenlijk best meevielen. Daarna konden ze onderweg naar het park vrolijk zwaaien naar meneer Krook en mevrouw Evers, die samen met zes leerlingen in het elektrische Heliniumbusje met pech langs de snelweg stonden. 

Op dinsdag stond een bezoek aan SnowWorld in Landgraaf op het programma waar de leerlingen 's ochtends konden skiën of snowboarden en 's middags konden klimmen en rodelen. Op woensdag was er een bezoek aan de grotten van Valkenburg, waarin ze gefietst hebben en later nog een escaperoom avontuur hebben beleefd. Het was af en toe wel eng in het donker, maar gelukkig heeft iedereen het overleefd! De dag erna was alweer de laatste dag in Limburg. Uiteraard kon een bezoek aan Maastricht niet ontbreken en hebben ze gezellig met zijn allen film gekeken in een privézaal 😊. 

Waarom was deze reis niet saai?? De docenten hebben het maar druk gehad met buitengesloten🏠 leerlingen helpen, huisarts en ziekenhuis bezoeken, eten proeven van bijna ieder groepje, bedtijdverhaaltjes voorlezen en ga zo maar door...
Het was een enorm gezellige week met goed weer en lieve leerlingen!
 

Media
  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005