Circulaire Fashionshop

Onze ISK-afdeling (Internationale schakelklas) bevindt zich tussen de twee grote gebouwen van Helinium. In feite is het de verbinding tussen het witte gebouw en het Technisch Paviljoen. Op deze plek, P2.27 komt er een circulaire fashionshop. Opgericht met de enthousiaste hulp van ISK-leerlingen en bestemd voor álle leerlingen van Helinium. Om de verbinding ook letterlijk met elkaar te maken, door middel van een taal die iedereen spreekt: kleding.

Op dit moment volgen ongeveer 80 leerlingen vanuit alle windstreken van de wereld onderwijs op onze ISK-afdeling. Dit kunnen leerlingen zijn die gevlucht zijn voor bijv. een oorlog of politiek regime maar het zijn ook leerlingen waarvan de ouders tijdelijk werken als expat in Nederland.

Wat ooit begon als een laagdrempelige circulaire garderobekast voor ISK leerlingen, opgezet door Annemarie Mastenbroek, wordt nu omgetoverd naar een volwaardige circulaire fashionshop. Compleet met etalagepoppen, winkel nventaris en paskamer. De eerste stappen (en verfspetters) zijn al enthousiast gemaakt😊

We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Binnenkort zijn jullie welkom voor de opening van onze circulaire fashionshop!

Heb jij nog leuke ideeën, wil je meer weten of wil je misschien komen helpen? Neem dan contact op met Dorinda van Marrewijk,  06-11318256 of via info@kleurigezaken.nl

Media
  • circulaire ws1
  • circulaire ws2