Helinium presenteert de musical La Vie est Belle!

De musical La Vie est Belle is een zelfgeschreven musical gebaseerd op stukken uit Belle en het Beest, waarin de thema’s samenwerken en gelijkwaardigheid centraal staan. Het is een musical met humor, bekende (musical)hits, een hysterische regisseur, zang en dans, gebracht door een enthousiaste groep leerlingen en collega’s die keihard hebben gewerkt om deze productie op de planken te krijgen. 
Het is een eigen versie van het verhaal, waarin de kijker de aanloop ziet naar het maken van deze musical. Alles wat mis kan gaan, gaat mis want hoe kun je Belle en het Beest spelen zonder beest? En is er wel genoeg steun? Is de musical nog te redden? Je gaat het zien in La Vie est Belle.

Ruim 30 leerlingen en 6 docenten spelen, zingen en dansen mee in deze voorstelling. Nog meer leerlingen hebben meegeholpen achter de schermen. Het artistieke team bestaat uit de kunstvakdocenten drama, dans, muziek en beeldende vorming die ruim een half jaar lang met de groep gerepeteerd heeft en aan het toneelbeeld en kostuums gewerkt heeft op de vrijdagmiddag en een aantal weekenden. 

De kaartverkoop is inmiddels gestart en we nodige je van harte uit om te komen kijken waar wij aan gewerkt hebben.

We spelen de musical 4 keer:
Vrijdag 16 juni (première) om 20:00
Zaterdag 17 juni matinee om 15:00
Zaterdag 17 juni avond om 20:00
Zondag 18 juni matinee om 12:00

De voorstelling duurt ongeveer een uur. Kaarten zijn te koop via musicalhelinium.eventbrite.nl en kosten €9,- per stuk.

We hopen je te mogen verwelkomen bij een van onze voorstellingen!

Namens het artistiek team La Vie est Belle,

Evelijn Makkus
Media
  • musical la vie est belle