Zoek & meer

Voorlichtingsactiviteiten

100% HELINIUM


Helinium heet je van harte welkom! Helinium is de plek voor jou als je één van de volgende opleidingen wilt volgen:


- Gymnasium

- VWO incl. VWO Plus met PGO, TTO, Technasium

- HAVO incl. Technasium

- MAVO Plus

- VMBO basis/kader, Vakcolleges Techniek en Mens & Dienstverlenen 


Belangrijke data voor cursusjaar 2020-2021

 

  • Voorlichtingsavond  “Buiten de Grenzen, ons excellentieprogramma, op maandagavond 16 november 2020, komt i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen te vervallen.

 

Afdelingsgerichte voorlichtingsavonden

Voorlichtingsavonden voor leerlingen van de groepen 7 en 8 èn hun ouders/verzorgers:Er zijn aangescherpte aangescherpte coronamaatregelen aangekondigd en om in deze periode voorlichtingsavonden te houden, voelt niet goed. Veiligheid staat voorop. Om die coronareden hebben we helaas moeten besluiten de voorlichtingsavonden naar week 2 - januari 2021, te verplaatsen.

 

Uw inschrijving blijft bewaard. U ontvangt ruim op tijd bericht wanneer en in welke eventueel aangepaste vorm de avonden gehouden gaan worden. Opnieuw inschrijven is dan niet meer nodig.  


  • VWO op maandag 11 januari 2021
  • MAVO op dinsdag 12 januari 2021 
  • HAVO op woensdag 13 januari 2021 
  • VMBO bk/Vakcolleges Techniek en Mens & Dienstverlenen incl. lwo op donderdag 14 januari 2021 

Proefstuderen op woensdagmiddag:

De eerder opgegeven data komen te vervallen. Er worden binnenkort neiuwe data onder voorbehoud ingepland in januari/februari. Zodra deze bekend zijn, ontvangt u meer informatie.


Kennismakingslessen

De kennismakingslessen gaan niet door, omdat we het onverantwoord vinden deze lessen te geven aan grote groepen leerlingen. Er komt binnenkort een film ter vervanging van deze lessen en de rondleiding en is dan op de basisscholen te zien. 


Open Huis

Onder voorbehoud

Vrijdag 15 januari 2021, Helinium, Fazantenlaan 1 en 1a, 18.00 – 21.00 uur.

Tijdens het Open Huis kun je in de schoolgebouwen en lokalen bij verschillende vakken kijken en vragen stellen. Kom jij ook? 

 

  


Instapdag en Warme Overdracht

Op woensdag 7 april 2021 organiseren we de instapochtend voor de aangemelde leerlingen en in de middag de bekende Warme Overdracht. Tijdens deze middag wordt u ook geïnformeerd hoe het gaat met uw oud-leerlingen.

 

Ontvangst nieuwe leerlingen:

Op woensdag 14 juli 2021 ontvangen we de nieuwe leerlingen voor een kennismaking met de mentor en de klasgenoten. Tijden zijn vanaf 14.00 uur tot ongeveer 15.00 uur.

 Heb je een vraag?

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op onze site? Mail je vraag dan naar ons; we geven je graag antwoord. Dit is het e-mail adres:  k.breederland@helinium.nl