Zoek & meer

Unieke gelegenheid biedt leerlingen en docenten met talenten kans op een podium!

18 februari 2021
Hoewel we de afgelopen tijd steeds meer van elkaar ontvreemd raken, elkaar fysiek minder tegenkomen en langzaamaan gewend raken aan de vereenzaming van de samenleving, hebben de kunstdocenten van het Helinium achter de schermen een plan opgezet: Helinium On Stage!

Black Box

In samenwerking met Theater Twee Hondjes biedt Helinium nu een podium voor leerlingen en docenten die hun talenten met de buitenwereld willen delen. Een open podium dat verder reikt dan hun slaapkamer, werkkamer of badkamer! Zij moesten in de afgelopen periode het contact met elkaar missen en vervangen via online lessen. Het open podium brengt hen op een, verfrissende en creatieve manier weer samen. In korte performances van 2 tot 4 minuten, proberen de deelnemers het thema ‘Black Box’ op een eigen wijze te vertalen binnen dans, beeldende vorming, muziek en theater.

 

Theater Twee Hondjes

Op zaterdag 27 februari zijn deze optredens voor iedereen te volgen via een live-stream die je kan vinden op www.theatertweehondjes.nl onder het kopje ‘Van eigen Bodem’. De presentatie start om 16.00 uur en zal rond 17.00 uur ongeveer afgelopen zijn. Uiteraard zouden we het geweldig vinden om jullie als digitaal publiek te mogen verwelkomen. Er is een interactieve chat aanwezig, zodat je op afstand toch uitbundig betrokken kunt zijn bij de performers en hen kan laten weten: we zijn samen alleen!